Börja med de egentorkade tomaterna:
Dela små kvisttomater i 150 grader ugn i cirka två till tre timmar. Ta ut dem och ställ åt sidan.
Kycklingen:
En färsk kyckling
Ett knippe blandade örter(timjan, rosmarin, persilja och salvia)
Rivet citronskal från en citron
50 gram smör
Salt
Svartpeppar
Sätt ugnen på 200 grader.
Hacka timjan, rosmarin, persilja, salvia.
Tillsätt rivet citronskal, salt och peppar i cirka 50 gr rumsvarmtsmör.
Dela kycklingen från ryggsidan och fläk upp den.
Pilla försiktigt in blandningen under skinnet och lägg det hela i en form.
Kör i ugn 200 grader tills innertemperaturen är ungefär 70 grader.
Tomatsallad:
Minitomater
½ påse ruccolasallad
Persilja
Körvel
Olivolja
En god vinäger
Lägg ruccola, persilja, körvel samt lite dragon i en vacker skål tillsammans med tomaterna och olja och vinäger. Strö eventuellt lite extra salt och peppar.
Receptet inspirerat från Donna Hay´s tidning 50 Issue birthday