Be Cool är ett av Kusmi’s special teer. Det är grönt och innehåller lakrits, nypon och pepparmynta. Lakritsen och myntan känns tydligt i smaken iform av sötma och friskhet. Kusmi be cool är ett relaxerande te som är rikt på antioxidanter, men utan att vara uppiggande. Ett perfekt kvällste med andra ord.
Det jag gillar bäst med detta te är den runda smak som lakritsen bidrar till och självklart uppskattar jag att man kan dricka det sent på kvällen utan att ligga sömnlös eller sova oroligt.

Producentens egen beskrivning:
Be Cool är en blandning av växter, verbena, lakrits och pepparmynta.
Den söta smaken av lakrits passar harmoniskt tillsammans med friskheten av pepparmint och de avslappnande egenskaper hos verbena. Nypon är en röd frukt känd för att den innehåller mineraler och antioxidanter. Med sin lätt syrlig smak, har nyponen en renande effekt på kroppen.
Be Cool erbjuder dig en stund av harmoni: avkopplande fred för anden, sötma för gommen och absolut lättnad för kroppen.

Övrigt:
Kusmi är känt för sin höga kvalité, breda sortiment och riktigt snygga plåtburkar, som teet förpackas i.
Andra special teer från Kusmi är Sweet Love och Detox.