Jättegod och snabblagad efterrätt som passar vid de flesta tillfällen. Den ultimata kombinationen av söt-syrligt som möter varm vanilj- och smörsmak. Servera med gräddglass och färsk citronmeliss.

Följande ska inhandlas:
2-4 rabarber
1 planta citronmeliss eller mynta
1 vaniljstång
Honung
Smör
Gräddglass (vanilj)

Instruktioner:
Värm en rejäl klick smör (närmare 50g) i pannan samtidigt som du rensar och skär upp rabarben i kuber. Släng i den i smöret, häll över rikligt med honung och tillsätt de urskrapade vaniljfröna samt stångresten. Låt sjuda tills rabarben mjuknat något (det går väldigt fort), vänd i hackad citronmeliss/mynta (10-20 blad), fiska upp vaniljstången.
Lägg upp ihop med glass, dekorera med en kvist citronmeliss.

Att dricka till:
Spring och handla en Nivole  (nr 7787) på systemet bums.