Så hör man ännu en gång nyårsklockorna ringa i fjärran, himmeln lyses upp av sprakande ljussken och glasen möts gång på gång i klingande skålar för framgång och hälsa. Snart är det gamla året förbi och nummer 11 står och stampar vid dörren.
Har det redan gått ett helt år igen, tänker jag. Både Ja och Nej. Visst är 2010 snart över, men vår kära blogg har endast funnits i ett halvt. Bara ett halvår med skrivandet om mat och dryck här på Winendine.se.

Var befinner vi oss idag? Vi är fortfarande väldigt små i jämförelse med de ”populärare” matbloggarna i Sverige, men som jag sagt innan så tickar det på. Senast igår slog vi besöksrekord på sidan, vilket är jättekul.

Några milstenar:

 

 

 

 

  • Strax över 250 fans på Facebook (Bli ett fan på Facebook)
  • Drygt 400 kommentarer på bloggen
  • Snart 200 inlägg på ämnena mat och dryck
  • Toppat över 1000 unika besökare i veckan

 

 

Till sist vill jag önska Er ett Gott Nytt År, men först ett riktigt lyckat firande i morgon kväll. Hoppas vi ses här på Winendine.se snart igen.

MVH
Adam