Mortadella Med Melon
En enkel och god förrätt eller ett gott mellanmål. Söt melon, med mild sälta ifrån kött är en härlig kombination. Upplägget är en variant på den italienska antipaston prosciutto e melone.
Det här behövs till 4 personer
1 Galiamelon
12 skivor Mortadella (stora och tunna)
Jag tillhör dem som tycker att melon, speciellt mogen sådan, gör sig mycket bättre smakmässigt om den äts väl kyld. Så se till att ha melonen i kylen minst en timme innan den severas.
Dela melonen i 12 klyftor. Gröp ur kärnor och skär bort skalet.
Lägg upp tre skivor samt klyftor på varje tallrik och servera.
Skriv ut artikeln | Det här inlägget postades av Adam den 2011/04/30 klockan 09:11, och ligger i kategorin Kött, Mat. Du kan följa alla svar på detta inlägg via RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller skapa en trackback från din egen sida. |
ungefär 9 år sedan
Underbar mortadella