En härlig del i buffé eller förrätt. Många fräscha smaker som bryter mot den kraftfull och mättade osten.


8 personer (1 korg per person)
Ingredienser
16 msk riven parmesanost
200 gram skalade räkor
100 gram tärnad mango
1/2 röd chilifrukt, finhackad och urkärnad
2 msk klippt gräslök
Saft av en lime
8 Salladsblad
2 msk olivolja

Hetta upp en stekpanna. Forma en rundel av 2 msk riven ost och lägg i pannan. Låt det smälta. Ta ur så att det svalnar något. Lägg sedan över en liten kopp/glas, så att osten bildar en korg, Hjälp till genom att tryck osten över koppen med en handduk. Låt stelna i några sekunder, lyft av korgen, ställ åt sidan.
Blanda räkor, chili, mango och gräslök samt tillsätt limsaften och olivolja. Rör ihop.
Bottna korgen med ett salladsblad och lägg i röran. 

Klart!