Färskpasta med en smakrik kycklingsås med citron, basilika, zucchini och lök.

Ingredienser
500 gram kycklinglåtfilé
1 zucchini
1 lök
1 vitlöksklyfta, pressad
2 dl grädde
1 citron
1 stor klick smör
2 msk kycklingfond från Bong
Basilika
1 msk lemoncurd
Pasta enligt tidigare recept alternativt köppasta

Instruktioner
Hacka en gul lök fint och stek i smör tillsammans med vitlöken. Strimlade och tillsätt kycklinglåren, stek i 5 minuter. Ta sedan i lemoncurd och buljong. Ställ åt sidan.
Riv skalet från citronen. Riv zucchinin på den grova sidan av rivjärnet och salta.Koka upp vattnet till pastan och lägg i den. När det är cirka 4 minuter kvar, krama ur vattnet från den rivna saltade zucchinin och lägg i kycklingpannan. Höj värmen samt tillsätt grädde och det rivna skalet av citronen och låt det hela bli varmt.
Häll av pastan och lägg upp den på varma tallrikar.Häll kycklingsåsen över och tillsätt hacka basilika.

Att dricka till
En Chablis.