En smidig och uppskattad förrätt eller mellanmål. En avokadohalva proppad med krämighet, räkor och härliga havssälta. I kombination med lök och kontraster som senap samt pepparrot har du här en given vinnare.

Ingredienser
2 avokado
250 gram skalade räkor
1 1/2 dl majonnäs
1 dl crème fraiche
1 tsk dijonsenap
1 knippe dill, finskuren
1/2 hackad rödlök
1 bunt finskuren gräslök

4 msk löjrom
4 dillvippor
Färskriven pepparrot

Instruktioner
Dela avokadon och citronera den så den inte mörknar.
Blanda de skalade räkorna med majonnäs, crème fraiche, senap, dill, rödlök och gräslök. Salta och peppra vid behov.

Lägg upp som på bilden. Komplettera med en klick löjrom och toppa med lite pepparrot.

 

Att dricka till
Öl och brännvin är ok, men det går även bra med ett glas Champagne.