Så firar vi påsk för andra gången här på Winendine.se. Sidan fortsätter att växa med recept, tips och kommentarer.
Eftersom det är hög tid att förbereda helgens luncher, middagar och fikastunder, kommer här några av våra påskfavoriter i repris. Hoppas det ska smakar.

 

Till påskbuffén har vi följande förslag, som självklart även fungerar väl till förrätt. Gubbröra med en härlig kombinationa av sill och ägg. Vi har Smörrebröd som är perfekt även som småplock och är lätt att variera på många sätt.

Den fantastiska italienska och matiga Påsktårtan, som lika väl kan fungera som lättare lunch eller kvällsmat.
Sillsallad är den också given en helg som denna.

Som avslutning på en en mäktig påskbuffé är vårt självklara val ett litet dessertbord uppbyggt av stiliga Cupcakes och söta Macarons. Syrligt, krämigt och sött.

Avslutningsvis vill jag önska Er alla en riktigt glad påsk och en härlig vår. Hoppas ni fortsätter att följa oss även i fortsättningen samt tycker det är roligt och givande.

/Adam