God torsk som är lätt att laga till stora som små sällskap.

4 personer

Ingredienser
4*150 gram torsk
15 cm purjolök
3 polkabetor
1 stor gul lök
2 selleristjälkar
24 st sockerärtor
Olivolja
Salt
Vitpeppar
Persilja

 

 

Instruktioner
Sätt ugnen på 180 grader.

Förbered smörpapper eller bakplåtspapper för 4 paket. Hacka purjolöken fint i skivor. Skala löken och skiva den fint. Skala betorna och skiva tunt på mandolin. Skiva sellerin fint och skär ärtorna i mindre bitar enligt önskemål. Lägg betorna i bottnen. Därefter lök, purjo, selleri, ärtor och fisk. Salta och peppra fisken samt häll på olivolja. Vik ihop pappret och häfta samman med en häftklammer. Sätt in i ugnen i cirka 20 minuter, innertemperatur på fisken ska uppnå cirka 50 grader.

Ta ut ur ugnen och klipp upp paketet, strö finhacka persilja över och servera.