Räkor med smak av Asien
En riktigt god liten munsbit att starta middagen med. Fräsch smak av koriander till heta räkor.
Ingredienser
200 gram skalade räkor
1 stor vitlöksklyfta
1 msk hacka färsk ingefära
1 tsk fisksås
1/2 msk sambal olek
Olivolja
1 kruka koriander
Salladslök
Gör så här
Stek vitlök och ingefära i olja. Tillsätt sambal och därefter räkorna. Stek på hög värme. Tillsätt fisksås, hackad springonion och koriander (spara en del till serveringen).
Att dricka till
En lager.
Skriv ut artikeln | Det här inlägget postades av Peter den 2012/10/16 klockan 06:11, och ligger i kategorin Mat, Skaldjur. Du kan följa alla svar på detta inlägg via RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller skapa en trackback från din egen sida. |
ungefär 8 år sedan
Överraskande gott