Vit sparris från Tyskland
4 personer
12 grova vita sparrisar från Tyskland
50 gram smör
8 skivor kokt skinka, gärna Pata Negra
Salviablad
Skala och koka sparrisen i vatten 10-12 minuter tills den är mjuk.
Häll av och sätt åt sidan.
Smält smöret.
Lägg upp som på bilden och häll smöret över salvian.
Mycket bättre än så här blir inte en förrätt.
Beställ hem en:
2009 Beblenheim Riesling, Trapet Père et Fils, Alsace, Frankrike, Sn: 79706, 159 kronor
Det blir gott!
Recept och foto: Peter Ström
Skriv ut artikeln | Det här inlägget postades av Cecilia Petrini den 2014/04/22 klockan 11:53, och ligger i kategorin Kött, Mat. Du kan följa alla svar på detta inlägg via RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller skapa en trackback från din egen sida. |
ungefär 6 år sedan
Visste inte att det fanns kokt Pata Negra, den är god