En otroligt praktisk och snygg bordsgrill som gör jobbet minst lika bra som dess motsvarigheter i full storlek. Den enda egentliga skillnaden är att den är grymt mycket snyggare.
Som en trogen konsument av Eva Solo/Trio:s produkter, blev jag mäkta imponerad av den enkla och cleana konstruktionen. Den är enkel att använda och hålla ren. Dessutom blir maten grillad ”på riktigt”, utan att det blir ett stort projekt. Den används precis som vanligt med briketter eller kol samt tändvätska. Grillens kapacitet ligger på ca 4 personer på en gång, lite beroende på vad man grillar.

Det absolut trevligaste med grillen och grillning i allmänhet är att kocken och gästerna kan umgås under hela festen/middagen.

Producentens egen beskrivning:
”Eva Solo table grill är perfekt för lätt tillagning av exempelvis tapas. Det är bara att placera porslinsgrillen på bordet, tända grillkolen och lägga på alla din tapas favoriter; skaldjur, sparris, paprika, kycklingvingar, svamp…

Varför inte förvandla Er picknick till ett grilltillfälle? ta med Eva Solo grillen till starndeneller parken och gör i ordning en trevlig grillning med vänner, familj eller trolovade. Grillen är av praktisk storlek och har ett smidigt handtag, som gör den lätt att bära med. Så ta och njut av grillat, var som helst ”

Priset; ligger runt 2000 kr och grillen finns att köpa i de flesta designbutiker.

Övrigt: Jag har främst använt grillen till fisk (tonfisk och lax) och kött (ryggbiff), och det har fungerat mycket bra. Den är perfekt att ha på terasser, då den snabbt och enkelt kan plockas bort vid behov av plats.

”En bra produkt i all sin enkelhet”