Eftersom cupcakesorterna som serverades på min fars 60årsdag blev så pass goda som de blev, så bestämde jag mig för att satsa på ett liknande upplägg, dock med vissa förbättringar.
Cupcaksen ska jag som vanligt ta med till jobbet och bjuda på. Förhoppningsvis blir de lika populära där som vid pappas firande.

Muffins med smaksatt choklad av hallon och blåbär, gör man precis som i inlägget ”Cupcakes med smak av bär, vanilj och lakrits”. Satsa gärna på olika formdesigner för de respektive smakerna, då det både blir snyggt vid servering och lite lättare att hålla reda på.

Frostingen tillverkar du också enligt samma recept, men istället för att göra vaniljfrostinga av halva satsen, så gör man en blåbärsfrosting på följande sätt.
Mixa en knapp deciliter blåbär och blanda ner frostingsmeten. För att återfå fastheten, tillsätts ytterligare florsocker.

När jag spritsat lakrits på halloncupcaken och blåbär på blåbärcupcaken, så valde jag att dekorera med lakritsströssel samt Konfettiströssel. Allt köptes in på Borgeby Kryddgård. Där har jag även inhandlat lakritspulvret och -essensen som jag smaksatte lakritsfrostingen med.