Helgens första återbesök blev till Mrs Brown, som ligger på Davidshallstorg mitt i centrala Malmö. Historiskt sett har jag mest ätit en massa bra lördagsluncher på restaurangen och inte så många sena middagar. Men så var det dock dags att pröva oss igenom Mrs Brown’s  grepp på vårens många härliga primörer.

Vi testade två av de tre menyerna som erbjöds kvällen till ära och jag måste säga att detta helt klart var en av de bästa tillfällen vi spenderat i den lilla mysiga lokalen med stora fönster, en knapp trappa ner.

Vi inledde serveringen med en Amuse-bouche på en rejäl blåmussla, on the house. Gott och trevligt.

Samtliga övriga rätter höll väldigt hög klass och hade i många fall intressant smaksammansättningar. Ett exempel på detta är den grillade vita sparrisen med nässlor, hasselnötter och citron samt efterrättsfavoriten ”Morot och havtorns-desert”.

Kvällens restaurangbesök var som helhet minst sagt en succé. Trevlig personal, bra vin och fantastisk mat. Det hela var en fantastiskt positiv upplevels för både palette, öga och själ.

Kocken Alexander levererar en imponerande hög och jämn nivå på kvällens samtliga rätter. Det tackar vi för.