Denna långhelg har föräldrarna varit på besök och vi passade på att besöka nya som gamla restaurangfavoriter i Malmö. Fiskrestaurangen Johan P har öppnat en litet kök och servering i de stora hallarna på Malmö Centralstation. Centralstationens nya food court är minst sagt trevlig med sin luftighet, rena linjer och stora utbud av olika sorters mat. Valet var med andra ord inte svårt när det var dags för lunchen kristi himmelsfärdsdagen.

Efter en snabb titt på restaurangens griffeltavlor föll valtet på räkmackan samt en halv fisk- och skaldjurssoppa. Båda rätterna höll hög klass både smak- och storleksmässigt. Samtliga av oss tre matgäster var mycket nöjda med respektive rätt.

Inredningen och dukningen är enkel och clean. Vita dukar, enkelt porslin och stora bestick ger ett rejält och trevligt intryck. Till skillnad ifrån flera av ställena i stationshallen sker här serveringen vid gästens bord, vilket gör att man kan ägna sig åt att titta på förbipasserande resenärer och övriga gäster i food courten.
Mycket trevligt!

Samanfattningsvis levererar Johan P mat av god kvalité även här. Miljön är härligt stimmig och restaurangen är helt klart något att ha i åtanke när du är ute i Malmö. Är du ensam, är denna mijö där något hela tiden händer extra intressant.