Varumärkena i familjen Ahlboms nya lekplats för vuxna, som de gärna kallar den,
är:
”Davaj-deli”, en systerkrog till ”Enzos” i Hornhuset med samma namn, karaokebaren ”&E” samt nattklubben ”Solidaritet Arena” (som dagtid kommer att kallas för ”Ballroom 12”).

Samtliga ställen finns i Tele2 Arena, nära Globen, alltså något söder om Stockholm.

Davaj-deli” är ett nytt och spännande koncept som bjuder på mat från Öst. Kökschefen Mikael Bergsten berättar med stor glöd och förväntan om syrat, syltat och långkok med inslag av amerikanska smaker. De flesta av dessa godsaker kommer att serveras i smörgåsar. Skulle du bli sugen på kaviar och en välkyld vodka hoppas Mikael att även detta kommer att finnas att njuta av framöver. ”Det kommer till stor del att vara våra gäster som styr utbudet, vilket känns kul och inspirerande!”
Mikael har även ansvaret för nya ”Enzo’s 12”.
”Här är tillägget, till skillnad från Hornhuset, att vi här också kommer att servera färsk pasta som vi tillverkar på plats. Vi använder oss av riktigt bra, äkta, italienska produkter och vi vill verkligen att råvaran ska få tala och komma till sin rätt”.

Vi får smaka på de härliga pizzorna på plats och det känns lovande och minst lika gott som i Hornhuset, om inte snäppet bättre!

Karaokebaren ”Karao&E” kommer verkligen att påminna om karaokebarer i Japan där du bland annat kommer att kunna beställa in drinkar från de privata karaokerummen via telefon direkt till baren.
Solidaritet Arena” är en maffig lokal som just nu byggs upp för fullt där man enkelt kan föreställa 1500 människor som dansar sig svettiga på ett proppfullt dansgolv med duktiga DJ’s som kör Live-set!

Jag hoppas och tror att Tele2 Arena, med alla nya och spännande tillskott kommer att blir en succé och att stockholmarna snabbt förstår det unika och roliga i en helt ny nöjeslokal med stora möjligheter och upplevelser!
Den 26:e Oktober 2013 öppnar Tolv för allmänheten.