Vad ger man till den som har allt?
Ni som läser våra tips, recept och smakliga råd är ju givetvis ett intresse för mat och dryck och därför vill jag slå ett slag för delikatesskassen.se.

Företaget drivs av Agnes Johansson och hennes mamma Pia Fohlin som bor idylliskt på den östgötska landsbygden i det lilla samhället Godegård i närheten av Motala.
De tillverkar fantastiskt goda sylter, kolor, vinäger och oljor på hantverksmässigt vis enligt gammaldags tradition. Agnes tycker att man bör värna om den svenska landsbygden, dess råvaror och vill bevara det handgjorda och småskaliga. ”Vi får inte glömma bort våra egna råvaror som vi har i Sverige. Vi är många eldsjälar runtom i landet som jobbar för att erbjuda våra kunder det allra bästa med smakrika och spännande produkter!” säger hon med eftertryck. ”Vi har därför också valt att inte bara sälja våra egna produkter utan har också handplockat det bästa från andra gårdsproducenter i närheten av oss”.

Vi på winendine tycker mycket om alla Börslyckes produkter därför att de är gjorda för hand enligt gammal tradition men också för att det känns så nytt och nytänkande!

Vi vill slå ett extra slag för deras Jordgubbs och Rabarbermarmelad som går perfekt till syrliga getostar eller varför inte på den rostade frukostmackan.

Julmarmeladen är något verkligt speciellt där smaken av punsch bryter fint mot fräscha äpplen och saffran. Passar fint till lagrad hårdost eller en bit vällagrad engelsk Stilton. Köp en ask Saffranskola och en Pepparkakskola så är du hemma när du ska njuta av julgotterna!

Julklappar till de du tycker om hittar du enkelt på deras sida med Juklappar. Färdiga gourmet-paket med allehanda godsaker till just den som har allt!

Perfekt är också att det normalt bara tar två dagar från det att du beställer fram tills att du har det du beställt vid din ytterdörr!

Glöm inte att njuta hela julen och en bra bit i på det nya året.

GOD JUL från oss till er!